Emrah Hoca
Yetkili
Sizin tc ile gireceğiniz bir ekran olacak Milli Eğitim sayfasında oradan adım adım ilerleyeceksiniz. Bu forum üzerinden herkese yardımcı olacağım
Olmaz hocamraporum süreklide o yüzden ilçe sağlığa kaydetmeleri için dilekçe everdim de hocam yetişmezse öyle
hocam yinede yüklenmesi için bugün dilekçe verdim bir sorun olur mu yüklerken
raporunuz e imzalı değilse e devlete yükleyemezler hocam , mebin kılavuzunda e-rapor sisteminde sorgulanacak yazıyor eğer orada doğrulanırsa sorun yok sizde test edebilirsiniz erapor.saglik.gov.tr adresindenE devlete yüklense sağlık raporum tc kimlik sayfasıyla yükleyeceğimiz sayfa çıkacak mı çıkmayacak mı benim karıştı yoksa ikisi de mi çıkacak ne yapmam lazım
Evet hocam.sisteme nasıl yüklüyoruz hocam raporu ön başvuruda Pdf olarak mı
Merak etmeyin sıkıntı olmaz. Ailenize ile iletişim halindeyim.hocam benim raporumu e devlete işleyemiyorlar.raporu 2016 da almıştım. ön başvuru da ve başvuru da sıkıntı olur mu hem e devlette hem de e rapor da gözükmediği için siz beni yönlendirirseniz sevinirim atandıktan sonra raporu yenilemeyi düşünüyorum yada başvurulardan önce yenilesem mi acaba sizin fikriniz nedir
Kamu personeli ve adaylarının buluşma noktası! Türkiye'nin Kamu Personeli Forumu, Memurlar, İşçiler, KPSS, EKPSS ve daha fazlası...
Bilgi ve deneyimlerin paylaşıldığı, kamunun dijital güç merkezi!
Kamulu, 5651 sayılı Kanun kapsamında hizmet vermektedir ve kullanıcı içeriklerinden sorumlu değildir.
Hukuka aykırı içerikleri bildirmek için lütfen bizimle iletişime geçin.