Dün mantı yapıcam dedim "ahahaha ne kolay yemek" diye dalga geçtilerMantı olur makarna olur her zaman yenir yani bunlar ölmeyecek yemekler.![]()
![]()
Onların tek bildiği mantı, marketlerde satılan hazır mantı olduğu içindir. Onun içi, hamuru, sıkması vs. ooo kadar kolay değil.Dün mantı yapıcam dedim "ahahaha ne kolay yemek" diye dalga geçtiler
Ooooo hakimsiniz konuya. @özelkalem ne diyor acaba bu konudaOnların tek bildiği mantı, marketlerde satılan hazır mantı olduğu içindir. Onun içi, hamuru, sıkması vs. ooo kadar kolay değil.![]()
Ever sizeydi mesajım ama mantı konusundaki yorumunuzdan sonra soruyu sormaktan vaz geçtimBenim mi?![]()
Bir kaşığa 40 mantı diyoruz.Ooooo hakimsiniz konuya. @özelkalem ne diyor acaba bu konuda
İddialı değilim neyse kiBir kaşığa 40 mantı diyoruz.![]()
Sosa bağlı.Tavuk suyunu çorba ,soslu makarna ,yanınada köfte mi tavuk mu karar veremedim![]()
Sosa bağlı.![]()
Daha ne olsun. Afiyet, şifa olsunTarhana çorbası, Kuru sebze kızartması, yoğurt âfiyet olsun
Amin cümlemizeDaha ne olsun. Afiyet, şifa olsun
Sıra çayda mıOldu oldu
Kamu personeli ve adaylarının buluşma noktası! Türkiye'nin Kamu Personeli Forumu, Memurlar, İşçiler, KPSS, EKPSS ve daha fazlası...
Bilgi ve deneyimlerin paylaşıldığı, kamunun dijital güç merkezi!
Kamulu, 5651 sayılı Kanun kapsamında hizmet vermektedir ve kullanıcı içeriklerinden sorumlu değildir.
Hukuka aykırı içerikleri bildirmek için lütfen bizimle iletişime geçin.