Apartmanınızda güvenlik kamerası var mı? İnternet üzerinden izleyebiliyor musunuz?
Bizde taktıracağızda ondan sordumdu.Bizim var ve sorumlu abimiz çok etik, değil internetten izlemek kolluk kuvvetine bile zor veriyor.![]()
İyi yaparsınız, kesinlikle olması gerekiyor.Bizde taktıracağızda ondan sordumdu.
Ayrı durum, tam olarak bizim yöneticiyi anlatmışsın; abartı var. Ben örneğinizi referans alarak, arabamı çizeni görebilmeliyim değil mi? : )Bizim apartmanda da var ama izlemek ne mümkün. Yönetici savcılık yazısı olmadan polislere bile vermem izletmem diyor. Özel hayatın gizliliği diyor. Komşunun birinin arabasını çizmişler, git savcılığa şikayet et, onlar istesin görüntüyü ben sana izletmem dedi.
Bu kameraların gece görüşünden başka ne gibi özellikleri olmalıdır?Ayrı durum, tam olarak bizim yöneticiyi anlatmışsın; abartı var. Ben örneğinizi referans alarak, arabamı çizeni görebilmeliyim değil mi? : )
O nasıl apartmanmış be o zaman hırsız onlar mı öyle bir denklem oluşur çok geçmiş olsun ama tedbirinizi alınHayır yok. Sürekli hırsızlık oluyor. Apartman sakinlerinin umrunda değil.
Enteresan.Hayır yok. Sürekli hırsızlık oluyor. Apartman sakinlerinin umrunda değil.
doğrusunu yapmış da peki yönetici izliyor mu madem özel hayatın gizliliği kendisinin de izlememesi gerekirBizim apartmanda da var ama izlemek ne mümkün. Yönetici savcılık yazısı olmadan polislere bile vermem izletmem diyor. Özel hayatın gizliliği diyor. Komşunun birinin arabasını çizmişler, git savcılığa şikayet et, onlar istesin görüntüyü ben sana izletmem dedi.
Kamu personeli ve adaylarının buluşma noktası! Türkiye'nin Kamu Personeli Forumu, Memurlar, İşçiler, KPSS, EKPSS ve daha fazlası...
Bilgi ve deneyimlerin paylaşıldığı, kamunun dijital güç merkezi!
Kamulu, 5651 sayılı Kanun kapsamında hizmet vermektedir ve kullanıcı içeriklerinden sorumlu değildir.
Hukuka aykırı içerikleri bildirmek için lütfen bizimle iletişime geçin.