Dizi Önerileri

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Nedim
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 63
  • Görüntüleme Görüntüleme 460
Merhaba değerli kamulular,
Bu başlık altında dizi önerebilirsiniz. Baştan söyleyeyim spoiler butonu kullanmadan spoiler vermek yasak. Önerdiğiniz dizinin IMDb ya da TMDB bağlantısını eklerseniz bulmamız daha kolay olur. İsterseniz aşağıdaki şablonu kopyalayıp kullanabilirsiniz.
Film önerisinde bulunmak ya da önerilen filmleri görmek istiyorsanız Film Önerileri forumunu kallanabilirsiniz.
İyi forumlar.

Dizi Adı:
Tür:
Yayımlandığı Yıllar:
IMDb:
TMDB:

Spoiler içerik

İlk öneri de yine benden gelsin.

Dizi Adı: Prison Break
Tür: Aksiyon, Macera, Suç, Dram, Gizem
Yayımlandığı Yıllar: 2005-2017
IMDb: tt0455275
TMDB: https://www.themoviedb.org/tv/2288-prison-break
Haksız yere suçlandığını düşündüğü abisini hapishaneden kurtarmak isteyen Michael Scofield, nerdeyse kusursuz bir plan yapar. Lincoln Burrows'a yüklenen suç, kendilerini temize çıkarabilecekleri bir suç değildir. Devletin de işin içine karıştığını öğrendiklerinde kaçmaktan başka çareleri kalmaz. Michael planını uygulamaya sokar ve kaçış başlar.

Dizi Adı: Behzat Ç
Tür: Polisiye, Macera, Dram, Komedi, Aksiyon ve Gerilim
Yayımlandığı Yıllar: 2010 - 2013
Arkadaşımın tavsiyesi üzerine ajansa kaydolmamı takiben iki üç ay boyunca sete giderek tam 9 bölüm figüranlık yapmıştım. Ancak hepsini kesmişler, hiçbir bölümde görünmüyorum. : ) Oyunculuk kariyerimin başlangıç ve bitiş noktasıdır. Yine de hala görüştüğüm güzel arkadaşlar edinmeme sebep olduğu için mutluyum.

İzlemeyenler için kısa bir özet: Cinayet masası baş komiseri olarak görevini tüm bürokrasiye rağmen yerine getirmeye çalışan kahramanımız aynı zamanda kendisiyle bir savaş içindedir. Ankara'nın vahşi cinayetlerinin ve karanlık karakterlerinin ardında, Behzat Ç.'yi büyük bir keder, hiç bilmediği bir geçmiş ve hayata dair küçük umutlar beklemektedir.

Dizi Adı: The Witcher
Tür: Fantastik, Aksiyon, Macera, Dram
Yayımlandığı Yıllar: 2019 -
IMDb: tt5180504
TMDB: https://www.themoviedb.org/tv/71912-the-witcher
Aynı isimli kitap serisinden oyuna ve daha sonra da diziye uyarlanmıştır. Henry Cavill, Rivyalı Geralt karakterini çok iyi oynamış. Fantastik hikayeleri sevenler kaçırmasın. Özellikle üçüncü oyunu gelmiş geçmiş en iyi oyunlar arasında sayılmaktadır. Ayrıntılı bilgiye Vikipedi sayfasından erişilebilir.

Bir de o havuz sahnesinin her yerde paylaşılması olabilir.
O da çok etkili tabi ki. Sabah işe gelirken bir radyo programında gassal görevini üstlenen bir vatandaş canlı yayına bağlandı, 2,5 yıldır yapıyormuş bu işi, kısaca özetlemek gerekirse; hayata dair bir beklentisi kalmadığını, filmde anlatılanların gerçek ve daha da fazlası olduğunu söyledi. Düşününce zor bir meslek.

Ben ilk üç bölümünü izledim ama aşırı derecede gündemdeki gibi bir beğeni oluşmadı yine de Ahmet Kural her ne kadar Sıla bacımıza kültablası fırlatmış olsa da çok iyi oyuncu.

Öne Çıkan Konular

Popüler Konular

Yeni Kaynaklar

• Scribus
    Scribus
    Açık kaynak masaüstü yayıncılık programı.
    • Nedim
    • Güncelleme:
  • Inkscape
    Inkscape
    Inkscape güçlü ve ücretsiz bir vektörel çizim aracıdır.
    • Nedim
    • Güncelleme:
  • GIMP (GNU Image Manipulation Program)
    GIMP (GNU Image Manipulation Program)
    GNU Tasarısı dahilinde geliştirilen piksel tabanlı özgür ve ücretsiz bir görüntü işleme yazılımı.
    • Nedim
    • Güncelleme:
  • Adobe Acrobat Reader Enterprise
    Adobe Acrobat Reader Enterprise
    Ücretsiz PDF görüntüleyici.
    • Tamer
    • Güncelleme:
  • Java Runtime Environment
    Java Runtime Environment
    Masaüstü uygulamalarını çalıştırmak için Java.
    • Tamer
    • Güncelleme:

İstatistikler

Konular
843
Kullanıcılar
743
Son Üye
Nur Şen

Geri