mannelig ★
Bu kadar ilgi görmesinin sebebi çok ama çok başka. İnsan yaratılışın vermiş olduğu bir hikmettir merak duygusu gelişmiştir. Gizli olanı aşırı merak eder insan dediğimiz varlık. Buna örnek vermek gerekirse çocukken bizden saklanan çikolata ve çerezler acayip cazip gelirdi. Ya da biraz tuhaf bir örnek olacak ama kusura bakmayın lütfen açıklamak adına veriyorum bu örneği; plajda hiç kimse birbirine bakmaz çünkü göz açık görmeye alışmıştır ama plajdan çıkınca biraz kapanınca bu kadında da böyle erkekte de merak hissi uyandırır. Gibi gibi....Gassal dizisini izledim, gayet güzel, ancak bu kadar ilgi görmesinin sebebi bence ülkemizdeki insanların çoğunun Gasal'ın ne demek olduğunu bilmemesinden kaynaklanıyor.
Gassal dizinin ilgi çeken yanı ise bilbord ve otobüs duraklarına hatta ve hatta köprü üstlerine "ölünce beni kim yıkayacak" şeklinde bir yazı yazıldı ve günlerdir konuşuldu bu nedir diye... Hiç kimseden sır veya ser çıkmadı günlerce. Ve bir merak uyandırdı insanlarda. Dolayısı ile insan gizemli olan şeyi ister.
düzenlendi.