Dizi Önerileri

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Nedim
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 63
  • Görüntüleme Görüntüleme 460
Gassal dizisini izledim, gayet güzel, ancak bu kadar ilgi görmesinin sebebi bence ülkemizdeki insanların çoğunun Gasal'ın ne demek olduğunu bilmemesinden kaynaklanıyor.
Bu kadar ilgi görmesinin sebebi çok ama çok başka. İnsan yaratılışın vermiş olduğu bir hikmettir merak duygusu gelişmiştir. Gizli olanı aşırı merak eder insan dediğimiz varlık. Buna örnek vermek gerekirse çocukken bizden saklanan çikolata ve çerezler acayip cazip gelirdi. Ya da biraz tuhaf bir örnek olacak ama kusura bakmayın lütfen açıklamak adına veriyorum bu örneği; plajda hiç kimse birbirine bakmaz çünkü göz açık görmeye alışmıştır ama plajdan çıkınca biraz kapanınca bu kadında da böyle erkekte de merak hissi uyandırır. Gibi gibi....
Gassal dizinin ilgi çeken yanı ise bilbord ve otobüs duraklarına hatta ve hatta köprü üstlerine "ölünce beni kim yıkayacak" şeklinde bir yazı yazıldı ve günlerdir konuşuldu bu nedir diye... Hiç kimseden sır veya ser çıkmadı günlerce. Ve bir merak uyandırdı insanlarda. Dolayısı ile insan gizemli olan şeyi ister.

düzenlendi.
Ben ilk üç bölümünü izledim ama aşırı derecede gündemdeki gibi bir beğeni oluşmadı yine de Ahmet Kural her ne kadar Sıla bacımıza kültablası fırlatmış olsa da çok iyi oyuncu.
Ahmet KURAL'ın oyunculuğu ve Selçuk AYDEMİR'in imzasını taşıyan bir yapım olduğu için şans vermek gerektiğini düşünüyorum

Bir Tabii yapımı olan ÇIRAK izliyorum.
Başrol oyuncusu Ozan AKBABA aynı zamanda dizinin yapımcısı da.
10 bölüm
Dizinin konusu kısaca şöyle: "Çırak, namıdiğer Terekeme, müşterileri için faili meçhul cinayetler işleyen, gizemli teşkilat 'Şirket' için çalışan bir suikastçıdır. Geçmişte büyük adaletsizlikler yaşayan Çırak, öldürülmesi gereken kişilerin kötü insanlar olması dolayısıyla insanlık için iyi bir iş yaptığını düşünür.

düzenlendi.
Bir Tabii yapımı olan ÇIRAK izliyorum.
Başrol oyuncusu Ozan AKBABA aynı zamanda dizinin yapımcısı da.
Dizinin konusu kısaca şöyle: "Çırak, namıdiğer Terekeme, müşterileri için faili meçhul cinayetler işleyen, gizemli teşkilat 'Şirket' için çalışan bir suikastçıdır. Geçmişte büyük adaletsizlikler yaşayan Çırak, öldürülmesi gereken kişilerin kötü insanlar olması dolayısıyla insanlık için iyi bir iş yaptığını düşünür.
Öncesinde de Sarmaşık Zamanı izledim.
Ufak tefek Cinayetler tadında bir yapım.
Hafta sonunda bir çırpıda bitirdim.
Burçin TERZİOĞLU'nun güzelliği ve oyunculuğuna bir kez daha hayran kaldım.
:kahve::kahve::kahve:
Ezgi, mutlu bir evliliği ve iyi bir işi olan genç bir kadındır. Onun hayatı, bir yabancının kendisine söyledikleriyle bambaşka bir hal alır. İnandığı her şeyi sorgulmaya başlayan Ezgi, aklını kurcalayan sorulara cevap aramaya başlar.
:kahve::kahve::kahve:
Bu yapım da bir platform dizisi

Modern Doğu Masalları
Tabii yapımı bir dizi.
Babalarının vefatından sonra Halil ve İbrahim, onun vasiyetini yerine getirmek için birlikte bir yolculuğa çıkarlar. Anadolu'da asırlar boyu anlatılan hikayelerle bezeli bu yolculukta kardeşler, hem babalarının geçmişi hem de kendileri hakkında birçok şey öğrenir. Duygu yüklü ve anadolu'nun mistik hikayelerini yansıtan güzel bir yapım

Yangın Günleri- Independenta
15 Kasım 1979 gecesi sabaha karşı, Haydarpaşa açıklarında gerçekleşen patlama sonrası, boğaz kıyılarındaki evler hasar görürken, Selimiye mahallesindeki insanların hayatlarını kökten değiştirecek çarklar bu patlamayla beraber dönmeye başlar.
Fikret Kuşkan için izlemeye başladım

Yüzyıllık yalnızlık. Yabancı dizi.
Bir lanetten kurtulmak isteyen iki aşık evlenip hiç bilinmedik bir yerde hayat kurmak için yola çıkarlar,onlarla birlikte gelmek isteyen bir grupla yeni bir kasaba inşaa ederken gelişen olayları anlatan bir film.
Değişik baya,herkese hitap etmeyebilir ama simya alanında bir keşfi de anlatıyor yani simya ile tanışan ve bu merak keşfetme yolunda da sonu pek iyi olmayan jose arcadiyo,adama üzüldüm valla.
Neyse izleyenlere iyi seyirler.:)

Öne Çıkan Konular

Popüler Konular

Yeni Kaynaklar

• Scribus
    Scribus
    Açık kaynak masaüstü yayıncılık programı.
    • Nedim
    • Güncelleme:
  • Inkscape
    Inkscape
    Inkscape güçlü ve ücretsiz bir vektörel çizim aracıdır.
    • Nedim
    • Güncelleme:
  • GIMP (GNU Image Manipulation Program)
    GIMP (GNU Image Manipulation Program)
    GNU Tasarısı dahilinde geliştirilen piksel tabanlı özgür ve ücretsiz bir görüntü işleme yazılımı.
    • Nedim
    • Güncelleme:
  • Adobe Acrobat Reader Enterprise
    Adobe Acrobat Reader Enterprise
    Ücretsiz PDF görüntüleyici.
    • Tamer
    • Güncelleme:
  • Java Runtime Environment
    Java Runtime Environment
    Masaüstü uygulamalarını çalıştırmak için Java.
    • Tamer
    • Güncelleme:

İstatistikler

Konular
843
Kullanıcılar
743
Son Üye
Nur Şen

Geri