Dizi Önerileri

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Nedim
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 63
  • Görüntüleme Görüntüleme 460
Adsız aşıklar.
Özetle travmaları olan bir takım insanların başından geçen olayları anlatıyor.
Halit Ergenç rolünü iyi yapmış obsesif bi tip.ve aksine rahat biri olan funda ertiğit,tabi her ikisininde travmalarından kaynaklı ortak çalışmaları ve sonunda aşk kapıyı çalar.:)

Yerli-yabancı, yeni-eski her dizi bir yana,
"Leyla Mecnun" bir yanadır. Sürekli izlenen bir evde konu tartışmaya kapalıdır ve garip şeyler yaşanabilir. Mesela o evde küçük bir çocuk, doğum gününde Örümcek Adam yerine Erdal Bakkal konsepti isteyebilir. 😁

"Leyla Mecnun" bir yanadır. Sürekli izlenen bir evde konu tartışmaya kapalıdır ve garip şeyler yaşanabilir. Mesela o evde küçük bir çocuk, doğum gününde Örümcek Adam yerine Erdal Bakkal konsepti isteyebilir. 😁
İnanır mısın hiç birini izlemedim,repliklerine denk gelip bakmıştım o kadar.:)

hahahah :D bıyıkların dökülsün emi erdal :D

bakkalım ben bakkal

Yer yüzüne düşen ilk baggal tanesi🤣🤣

Yüzyıllık yalnızlık. Yabancı dizi.
Bir lanetten kurtulmak isteyen iki aşık evlenip hiç bilinmedik bir yerde hayat kurmak için yola çıkarlar,onlarla birlikte gelmek isteyen bir grupla yeni bir kasaba inşaa ederken gelişen olayları anlatan bir film.
Değişik baya,herkese hitap etmeyebilir ama simya alanında bir keşfi de anlatıyor yani simya ile tanışan ve bu merak keşfetme yolunda da sonu pek iyi olmayan jose arcadiyo,adama üzüldüm valla.
Neyse izleyenlere iyi seyirler.:)
Marquez'in kitabından mı uyarlanmış acaba

Dizi Adı: Young Sheldon
Tür: Durum Komedisi
Yayımlandığı Yıllar: 2017-2024

Young Sheldon, 25 Eylül 2017'den beri CBS'de yayınlanan bir Amerikan televizyon dizisi. The Big Bang Theory'nin spin-off dizisi olarak planlananan dizide,

Dizi, Teksas'ın doğusunda bulunan Medford (hayali) kasabasında geçmektedir.

Dizinin başlıca konusu, henüz 9 yaşında olduğu halde liseye başlayan Sheldon'ın aşırı derecede yüksek olan zekasının kendisine ve ailesine olan etkileridir.

Dizide anlatılanlar, her bölümde Sheldon'ın büyüklüğü tarafından dış ses ile izleyicilere aktarılır.

Fragman

(6. sezondayım şu an )

Ek:

• s-da8feb39f67a31e3efd926a540b125519ede1417.jpg
    s-da8feb39f67a31e3efd926a540b125519ede1417.jpg
    133.3 KB · Görüntüleme: 0
düzenlendi.
Dizi Adı: Elemantary
Tür: Polisiye-Drama
Yayımlandığı Yıllar: 2012-2019

Sir Arthur Conan Doyle tarafından yaratılan Sherlock Holmes karakterinin günümüze uyarlanmasıyla oluşturulan Amerikan polisiye drama dizisi.

Robert Doherty tarafından oluşturulmuş dizide, Sherlock Holmes rolünde Jonny Lee Miller,Dr. Joan Watson rolünde Lucy Liu yer alır.

İlk sezonu Eylül 2012'de CBS'de yayınlanmaya başlanmış Ağustos 2019'da son bölümü yayınlanmıştır.

Dizi başlıca New York'ta çekilmekle birlikte Londra'da geçen kısımları da vardır.

Sherlock Holmes, İngiltere'den gelen, eski bir uyuşturucu bağımlısıdır ve suçları çözmeye yardımcı olmak için NYPD'de danışman dedektif olarak görev yapmaktadır. Sherlock, Başkomiser Thomas Gregson'a son derece saygılı davranırken, vaka sırasında prosedüre bağlı kalmaması, başkomiser ile anlaşmazlıklar yaşamasına sebep olmaktadır. Sherlock'a gün içerisinde Joan Watson arkadaşlık etmektedir. Dr. Joan Watson eski bir cerrahtır ve Sherlock'un rehabilitasyonuna yardımcı olması için Sherlock'un, John Noble'nin canlandırdığı babası tarafından işe alınmıştır. Bir süre sonra Joan Watson ile Sherlock Holmes birlikte çalışmaya başlamıştır ve suçları çözerken Sherlock, Joan Watson'a eğitim vermektedir. Dizide Natalie Dormer'in canlandırdığı, Irene Adler olarak da bilinen Jamie Moriarty ile Sherlock'un devam eden çatışması vardır. Diğer yardımcı karakterlerse, Sherlock'un İngiltere'ye dönmesini isteyen abisi Mycroft Holmes ve
Dedektif Marcus Bell'dir.

Sherlock'un Londra'daki adresi yine Baker Sokağı 221B'dir ve ev sahibesi de Mrs.Hudson'dır. Ayrıca Londra'da birlikte çalıştığı bir diğer Dedektif'de Gareth Lestrade'dir.

Fragman

Öne Çıkan Konular

Popüler Konular

Yeni Kaynaklar

• Scribus
    Scribus
    Açık kaynak masaüstü yayıncılık programı.
    • Nedim
    • Güncelleme:
  • Inkscape
    Inkscape
    Inkscape güçlü ve ücretsiz bir vektörel çizim aracıdır.
    • Nedim
    • Güncelleme:
  • GIMP (GNU Image Manipulation Program)
    GIMP (GNU Image Manipulation Program)
    GNU Tasarısı dahilinde geliştirilen piksel tabanlı özgür ve ücretsiz bir görüntü işleme yazılımı.
    • Nedim
    • Güncelleme:
  • Adobe Acrobat Reader Enterprise
    Adobe Acrobat Reader Enterprise
    Ücretsiz PDF görüntüleyici.
    • Tamer
    • Güncelleme:
  • Java Runtime Environment
    Java Runtime Environment
    Masaüstü uygulamalarını çalıştırmak için Java.
    • Tamer
    • Güncelleme:

İstatistikler

Konular
843
Kullanıcılar
743
Son Üye
Nur Şen

Geri