Dizi Önerileri

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Nedim
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 63
  • Görüntüleme Görüntüleme 460
Cassandra
Platform dizisi.
2025 yapımı. Mini dizi. 6 bölüm. Hap gibi ;)
son bölümünü izliyorum. Bittiğinde notlarımı paylaşıyor olacağım (bize ne demeyin ön bilgi iyidir.)
*-*-
06.04.2025- İzledim bitti o halde sıra yorumlamada ;)

Bir kadının aile ve evlat kavramları söz konusu olduğunda neler yapabilecek olduğunun sınırlarını digitallikle şekillendirmeye çalışan bir yapım.

Cassandra, filmin geçtiği zaman diliminde, ülkenin ilk ve tek akıllı evinde geçen bir manipülasyon, sırlar ve ölümlerin hikayesi.
Çok fazla kurgu var. Yaşandığı düşünülen zaman diliminde yapay zekâ temasına vurgu yapılması ilginç. Dolayısıyla olayları çok tehlikeli bir yere taşınıyor ve olaylar olması g-beklenenden çok daha tehlikeli hale geliyor.

Hızlandırılmış halde ve Türkçe seslendirme ile izledim. İzleme nedenim de film/dizi zevklerine güvendiğim bir kaç arkadaşımın tavsiye etmesiydi.

İşte böyle....

düzenlendi.
Bir İhtimal Daha Var
Türü: Komedi
Platform dizisi
Yapım Yılı: 2025

Dizinin başrollerinde Ata Demirer, Uğur Yücel, Esra Bilgiç oynamaktadır.

Bir türlü tutmayan maç tahminleri sebebiyle işinden olan İsa'nın düşman kazanmaya başlamasıyla hayatında her şeyin alt üst oluması, eş zamanlı olarak evinde ölü bulunan ünlü iş adamı Refik'in ruhu ile karşılaşması ve bununla birlikte içine düştüğü sıkıntılardan kurtulabilmek uğruna yepyeni bir maceranın peşine düşmesi ve bu esnada yaşadığı güzel aşkın hikayesinin anlatıldığı film, Ata Demirer severler için iyi bir alternatif olabilir.

Çerez niyetine ;)

düzenlendi.
Lovers Anonymous (Adsız Aşıklar)
2025 yapımı bir platform dizisi
8 bölümlük bir mini dizi.
Romantik

Başrollerinde Halit Ergenç ve Funda Eryiğit'in yer aldığı filmde; Cem, "aşk hastalığı"na yakalanan insanları tedavi etmek için Aşk Hastanesi'ni kurmasını, Cem'in aksine dünyayı aşkın kurtaracağına inanan geç bir kadın olan Hazal'ın beklenmedik bir anda Cem'in hayatına girmesini ve onun tüm hayatını değiştirdiği anlatılmaktadır.
Her bölümde farklı bir aşk hastalığının anlatıldığı dizide Halit Ergenç'in obsesiflikleri de gerçekten takdir edilesi bir performans.

Öne Çıkan Konular

Popüler Konular

Yeni Kaynaklar

• Scribus
    Scribus
    Açık kaynak masaüstü yayıncılık programı.
    • Nedim
    • Güncelleme:
  • Inkscape
    Inkscape
    Inkscape güçlü ve ücretsiz bir vektörel çizim aracıdır.
    • Nedim
    • Güncelleme:
  • GIMP (GNU Image Manipulation Program)
    GIMP (GNU Image Manipulation Program)
    GNU Tasarısı dahilinde geliştirilen piksel tabanlı özgür ve ücretsiz bir görüntü işleme yazılımı.
    • Nedim
    • Güncelleme:
  • Adobe Acrobat Reader Enterprise
    Adobe Acrobat Reader Enterprise
    Ücretsiz PDF görüntüleyici.
    • Tamer
    • Güncelleme:
  • Java Runtime Environment
    Java Runtime Environment
    Masaüstü uygulamalarını çalıştırmak için Java.
    • Tamer
    • Güncelleme:

İstatistikler

Konular
843
Kullanıcılar
743
Son Üye
Nur Şen

Geri