TOKİ'den ev almak istiyorum yatırım için fakat TOKİ deprem bölgesine yoğunlaştığından artık fazla ilan açmıyor.
Konuyu nasıl yanlış anlamayı başardın tebrik ederim. Kimse şuan işten çıkıp emekli olacaz demiyor. 60-60 yaşında emekli olunca nasıl geçineceğiz onun planını yapıyoruz.arkadaslar kimse sizi kovmuyor isten cıkarmıyor eğer yaş haddiniz dolmadıysa ve emekli olursam gecinemem ac kalırım kirayı faturaları ödeyemem dolabı dolduramam diye düsünüyorsanız emekli olmayın yas haddini bekleyin yas haddinden emekli oluyorsanız da yapacak bise yok elinden is gelen insaatlarda kürek sallayacak kahvelerde çay dağıtacak lokantada bulaşık yıkayacak gelmeyen de kendine ufak bir dükkan filan acacak onu da yapamayan kendisi gibi emekli arkadasları ile kahvelerde parklarda oturup genclere siz bilmezsiniz yeğenim eski türkiyede yağmur yağmıyordu günes doğmuyordu hepsini reis getirdi diye kafa ütüleyecekler
yazdığımın hepsini okusaydın o güzel parmakların yorulmayacaktı o konu hakkında da yazdım zaten gene de zahmet edip cevap yazdığın icin tesekkür ederimKonuyu nasıl yanlış anlamayı başardın tebrik ederim. Kimse şuan işten çıkıp emekli olacaz demiyor. 60-60 yaşında emekli olunca nasıl geçineceğiz onun planını yapıyoruz.
Ne oldu abi senin emeklilik işi? Bu ara bizimle paylaşmıyorsun. : )Yan gelip yatmaktan başka her şey yapılabilir.
İyi kardeşim 24 gün var bakalım bakalım ne olacak.Ne oldu abi senin emeklilik işi? Bu ara bizimle paylaşmıyorsun. : )
Sosyal yardım için mi?Başka emeklilerle maaş birliği yapsak?
Kamu personeli ve adaylarının buluşma noktası! Türkiye'nin Kamu Personeli Forumu, Memurlar, İşçiler, KPSS, EKPSS ve daha fazlası...
Bilgi ve deneyimlerin paylaşıldığı, kamunun dijital güç merkezi!
Kamulu, 5651 sayılı Kanun kapsamında hizmet vermektedir ve kullanıcı içeriklerinden sorumlu değildir.
Hukuka aykırı içerikleri bildirmek için lütfen bizimle iletişime geçin.