Emeklilik için Şafak Sayanlar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan aydunyavaz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 123
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
hocam gerçekten sevinebiliyor musunuz emekli olacağınız için şaka bir yandan eski abilerimiz ablalarımız seviniyordu çünkü emekli olunca en kötü ihtimal bir ev ikinci el idare edebilecek bir araba alabiliyorlardı şuan için bilemiyorum yine de hakkınız da hayırlısı olsun

hocam gerçekten sevinebiliyor musunuz emekli olacağınız için şaka bir yandan eski abilerimiz ablalarımız seviniyordu çünkü emekli olunca en kötü ihtimal bir ev ikinci el idare edebilecek bir araba alabiliyorlardı şuan için bilemiyorum yine de hakkınız da hayırlısı olsun
Çok şükür gözüm yükseklerde değil evim var araba ise şimdilik düşünmüyorum. Bekarım yaşımda 40 bu arada.
ÇOK Bİ DÜŞÜNCEM YOK DOĞRUSU.

Kalsın be 142 kaldı evet günden güne düşüyor.
Merhaba kardeşim. Ben de 5510 sk tabi olarak
9000 günle emeklilik
17 Şubat 2025
Kalan Gün= 7 gün
Fakat sağlam bilgiye ihtiyacım var.
Şöyle ki; 1995 SSK girişliyim. 2007 de kamuda 4b li sözleşmeli olarak göreve başladım. 2011 yılında kadroya geçtim. 2024 haziran ayında 540 gün askerliğimi borçlandım. Şu anki derecem 1/1 ek göstergem 3600
Bazı kişiler asgarî ücretin altında emekli maaşı alabileceğimi, 3600 ek göstergenin hiçbir etkisinin olmayacağını söylüyorlar. Böyle bir şey olabilir mi?

Merhaba kardeşim. Ben de 5510 sk tabi olarak
9000 günle emeklilik
17 Şubat 2025
Kalan Gün= 7 gün
Fakat sağlam bilgiye ihtiyacım var.
Şöyle ki; 1995 SSK girişliyim. 2007 de kamuda 4b li sözleşmeli olarak göreve başladım. 2011 yılında kadroya geçtim. 2024 haziran ayında 540 gün askerliğimi borçlandım. Şu anki derecem 1/1 ek göstergem 3600
Bazı kişiler asgarî ücretin altında emekli maaşı alabileceğimi, 3600 ek göstergenin hiçbir etkisinin olmayacağını söylüyorlar. Böyle bir şey olabilir mi?
Senin durumunda karışık benim gibi aynen.
NE OLACAĞINI BENDE BİLMİYORUM KARDEŞİM.

Senin durumunda karışık benim gibi aynen.
NE OLACAĞINI BENDE BİLMİYORUM KARDEŞİM.
Senin durumun karışık değil ki kardeşim, çünkü sen yazdığına göre 5434 sk tabisin. Senin maaşın memurlar net in emekli memur maaş hesaplama robotunda görünen miktar olacak yani 30 bin civarı. Birisinin dediğine göre; robot hesaplamasında robot, memurun 2008 öncesi mi 2008 sonrası mı memur olduğunu bilmeyip düz hesaplama yapıyormuş. Kimse bilmiyor

Senin durumun karışık değil ki kardeşim, çünkü sen yazdığına göre 5434 sk tabisin. Senin maaşın memurlar net in emekli memur maaş hesaplama robotunda görünen miktar olacak yani 30 bin civarı. Birisinin dediğine göre; robot hesaplamasında robot, memurun 2008 öncesi mi 2008 sonrası mı memur olduğunu bilmeyip düz hesaplama yapıyormuş. Kimse bilmiyor
İlk EMEKLİ SANDIĞI GİRİŞİM 4 Haziran 2007
5434 SK tabiyim her yerde yazıyor bu nasıl olacak?

tabi bekarsanız sorun olmaz ama bizim için biraz zor şuan bile zorken maaş yarı yarıya azaldığında ki biz 5510lar için en düşükten alacağımız için
Bekâr değilim. İşte 5510 lu olduğumuz için en düşük alacağımız ne kadar meselâ onu merak ediyorum. Meselâ 20 bin mi, 25 bin mi, 15 bin mi gibi...

Öne Çıkan Konular

Popüler Konular

Yeni Kaynaklar

• Scribus
    Scribus
    Açık kaynak masaüstü yayıncılık programı.
    • Nedim
    • Güncelleme:
  • Inkscape
    Inkscape
    Inkscape güçlü ve ücretsiz bir vektörel çizim aracıdır.
    • Nedim
    • Güncelleme:
  • GIMP (GNU Image Manipulation Program)
    GIMP (GNU Image Manipulation Program)
    GNU Tasarısı dahilinde geliştirilen piksel tabanlı özgür ve ücretsiz bir görüntü işleme yazılımı.
    • Nedim
    • Güncelleme:
  • Adobe Acrobat Reader Enterprise
    Adobe Acrobat Reader Enterprise
    Ücretsiz PDF görüntüleyici.
    • Tamer
    • Güncelleme:
  • Java Runtime Environment
    Java Runtime Environment
    Masaüstü uygulamalarını çalıştırmak için Java.
    • Tamer
    • Güncelleme:

İstatistikler

Konular
843
Kullanıcılar
743
Son Üye
Nur Şen

Geri