FHZ hizmetlerinin geçerli olabilmesi için 3.600 gün prim şartı var mıdır?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan aydunyavaz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 37
FHZ hizmetlerinin geçerli olması için o sigorta kolunda en az 3.600 gün prim mi olması gerekir?

moderatör tarafından düzenlendi.
Evet, FHZ (Fiili Hizmet Zammı) hizmetlerinin geçerli olabilmesi için, ilgili sigorta kolunda en az 3.600 gün prim ödeme şartı bulunmaktadır.
Fiili Hizmet Süresi Zammı (FHZ), belirli meslek gruplarına tanınan erken emeklilik avantajı sağlayan bir düzenlemedir. Ancak bu sürenin emeklilik hesabına dahil edilebilmesi için, ilgili sigorta kolunda en az 3.600 gün prim ödenmiş olması gerekmektedir.

Evet, FHZ (Fiili Hizmet Zammı) hizmetlerinin geçerli olabilmesi için, ilgili sigorta kolunda en az 3.600 gün prim ödeme şartı bulunmaktadır.
Fiili Hizmet Süresi Zammı (FHZ), belirli meslek gruplarına tanınan erken emeklilik avantajı sağlayan bir düzenlemedir. Ancak bu sürenin emeklilik hesabına dahil edilebilmesi için, ilgili sigorta kolunda en az 3.600 gün prim ödenmiş olması gerekmektedir.
Bu 2007 ile 2009 arası hizmetim TSK görev yapmıştımdı. Bu döneme ait 225 gün FHZ vardır.

Şimdi AİLE VE SOSYAL HİZMETLER BAKANLIĞI nda görev yapmaktayım. Şuan FHZ uygulanmıyor.

FHZ hariç EMEKLİ SANDIĞI NDA 3.060 prim günüm vardır.

düzenlendi.

Öne Çıkan Konular

Popüler Konular

Yeni Kaynaklar

• Scribus
    Scribus
    Açık kaynak masaüstü yayıncılık programı.
    • Nedim
    • Güncelleme:
  • Inkscape
    Inkscape
    Inkscape güçlü ve ücretsiz bir vektörel çizim aracıdır.
    • Nedim
    • Güncelleme:
  • GIMP (GNU Image Manipulation Program)
    GIMP (GNU Image Manipulation Program)
    GNU Tasarısı dahilinde geliştirilen piksel tabanlı özgür ve ücretsiz bir görüntü işleme yazılımı.
    • Nedim
    • Güncelleme:
  • Adobe Acrobat Reader Enterprise
    Adobe Acrobat Reader Enterprise
    Ücretsiz PDF görüntüleyici.
    • Tamer
    • Güncelleme:
  • Java Runtime Environment
    Java Runtime Environment
    Masaüstü uygulamalarını çalıştırmak için Java.
    • Tamer
    • Güncelleme:

İstatistikler

Konular
839
Kullanıcılar
743
Son Üye
Nur Şen

Geri