Teselya ★
Yetkili
cemal süreyyaBir nasihat;
"İhmal edilen her şey ölür. Ertelenen şey erteledikçe daha da uzaklaşır. Söylenmek istenip de söylenmeyen sözler kalpte yük kalır. Yürünmeyen yol birikir. Her şey yerinde ve zamanında güzel."
Sözün sahibini bilmememeden mütevellit sözü tırnak içinde yazmış idim.cemal süreyya
tuttu mu bende bilmiyorumSözün sahibini bilmememeden mütevellit sözü tırnak içinde yazmış idim.![]()
tuttu mu bende bilmiyorum
şansımı denedimAttın yani
…
Burdam aldıydım
Kafamıza onunla özdeşlemiş bu vb sözler demek kiBöyle sözler duyunca aklıma cemal amca geliyor
seninde o geldiKafamıza onunla özdeşlemiş bu vb sözler demek ki![]()
seninde o geldi
Biz Hep Burdayız Katılım Ücretsiz
Felsefeye bak felsefeye perfectttVar ama yok,orada ama değil,yakın gibi ama uzak...!
Asıl Hayat o zaman mi başlıyorNasıl yaşanacağını öğrendiğinizde,yaşanacak hayat kalmıyor.![]()
Keşifler bitiyor,hayatın anlamı kalmıyor keşfettikten sonra demek istiyor,bildiğin bir şey tat vermez,yenilikler motive eder yaşamak için yaşama tutunmak için.Asıl Hayat o zaman mi başlıyor
Ortaya karışık hersey oldu sayendeKeşifler bitiyor,hayatın anlamı kalmıyor keşfettikten sonra demek istiyor,bildiğin bir şey tat vermez,yenilikler motive eder yaşamak için yaşama tutunmak için.
Velhasıl öğrendiğin an hayata doyuyorsun tatsız tuzsuz bir yemek gibi oluyür![]()
Kamu personeli ve adaylarının buluşma noktası! Türkiye'nin Kamu Personeli Forumu, Memurlar, İşçiler, KPSS, EKPSS ve daha fazlası...
Bilgi ve deneyimlerin paylaşıldığı, kamunun dijital güç merkezi!
Kamulu, 5651 sayılı Kanun kapsamında hizmet vermektedir ve kullanıcı içeriklerinden sorumlu değildir.
Hukuka aykırı içerikleri bildirmek için lütfen bizimle iletişime geçin.