• Topluluk etkileşimi, güncel ilanlar, rehber içerikler ve mevzuat bilgileriyle Kamulu, kamu personeli ve adayları için özel olarak tasarlandı.

Bir mesajın bile çok şeyi değiştirebilir.

Giriş Yap  Hızlı Kayıt

Kitap Önerileri

Herkes için Siyer kitabının iki cildini de okudum. Daha önceden bilmediğim ilginç bilgiler de vardı. Mesela putperestliğin ilk çıkışı, Mekke dışına çıktıklarında Hacerül Esved taşından bir parçayı özleyecekleri için yanlarına almalarıyla başlıyor. Sonra bu taşa şekil vermeye başlıyorlar.
Ama bu sadece arap yarımadası için geçerli. O tarihler ve daha eski tarihlerde de putperestlik mevcut.

Dokuzun Sırrı
S.S. Van Dine
Metro Kitap Fuarından aldığım indirimli kitaplardan ki indirimli olmasının hakkını kötü çeviri, baskıdaki harf hataları ile sonuna kadar teslim eden bir kitap.
Polisiye.
Anlamak için orgiinal dillindne Türkçe'ye kötü bir şekilde çevrilen kitabı bir de kendinizin baştan kurgulaması gerekiyor.
Henüz bitirmedim ama tabi ki bitiriciiim. ve evet yayınevine de bu kötü izlenimimi yazıciiiim

Bir yere sığamayıp, gidecek yeri olmayanların yürürken farkında olmadıkları bir uğrak yeri vardır ya!!
"Kitap evleri..."
O gün kendimi mutlu etmeliydim ve içeri girip, herhangi bir rafı karıştırırken hem ismi hem kapağı dikkatimi çeken bu eseri elime alıverdim. Herhangi bir sayfasını açayım dedim ve beni vuran kelimeyi gördüm.
"Karavan..."
Ve arka kapağını da okumalı Heviko deyip, çevirince,
"Hayatı Iskalayan Bir Kadın"
"Umut"
"Bir Büyüme Hikâyesi"
sözleri ile almamın artık şart olduğunu hissettim.
..
İsterim ki uzun uzun anlatayım, kahramanı, hislerini, yaşadığı olayları lakin bunu yapamam. Okuyup hazzını yaşayın derim. En çokta hanım arkadaşlar ve başkaları için yaşamış olanlarr sizlere tavsiye ederim...
..
** Nasıldı iki kişi olmak? Sen birini çok seviyorken onun da seni o kadar sevmesi neye benziyordu?
..

Yazarı Zülfi LİVANELİ dir insanın sıkılmadan okuyabileceği sade akıcı bir anlatımı olan ve yakın tarih ile alakalı bilgilerin geçtiği sürükleyici bir kitapdır Ben yazarın bütün kitaplarını tavsiye ederim.

Ben uğramayalı baya gelişimeler olmuş. Bildirim gelince girdimde ortalık şenlenmiş.

Livaneli - Kaplanın Sırtında kitabını yeni bitirdim. Önereceğim kitap fakat biraz tarih bilgisine ihtiyaç var. Yoksa bazı yerler havada asılı kalabiliyor. Tavsiyem 2. Abdülhamid Han’ın hayatını bir tur araştırıp kitabı öyle okumanız.
Teşekkürler iyi forumlar.

Ben uğramayalı baya gelişimeler olmuş. Bildirim gelince girdimde ortalık şenlenmiş.

Livaneli - Kaplanın Sırtında kitabını yeni bitirdim. Önereceğim kitap fakat biraz tarih bilgisine ihtiyaç var. Yoksa bazı yerler havada asılı kalabiliyor. Tavsiyem 2. Aldülhamid Hanın hayatını bir tur araştırıp kitabı öyle okumanız.
Teşekkürler iyi forumlar.,
Uğramayın hep gelin :) Göreve başladınız mı?
En, en, enlerimin arasında.. 🥰

Öne Çıkan Konular

Popüler Konular

Yeni Kaynaklar

İstatistikler

Konular
876
Kullanıcılar
756
Son Üye
koray4570

Geri