• Topluluk etkileşimi, güncel ilanlar, rehber içerikler ve mevzuat bilgileriyle Kamulu, kamu personeli ve adayları için özel olarak tasarlandı.

Bir mesajın bile çok şeyi değiştirebilir.

Giriş Yap  Hızlı Kayıt

Kitap Önerileri

İktidar - Robert Greene

Bu kitap kütüphanemde var, önerebilirim. Güç sahibi olmanın yasaları diye geçiyor ama genel iletişim için bazı önemli ve ufak detaylar var. Her anlamda bilinçaltında yatan bilgilerinizi açığa çıkarabilme potansiyeline sahip.
Bu kitap şuan kütüphanemde mevcut. Bi ara dikkatimi çekmişti. Ama bana biraz abartılı geldi . Başarıya ulaşmak için her yolu mübah olarak gösteriyor. Arkadaşlarını ezmeni falan . :D tuhaf geldi bana

Bu kitap şuan kütüphanemde mevcut. Bi ara dikkatimi çekmişti. Ama bana biraz abartılı geldi . Başarıya ulaşmak için her yolu mübah olarak gösteriyor. Arkadaşlarını ezmeni falan . :D tuhaf geldi bana
Aslında özet olarak şöyle: "Biraz da kendi menfaatinize konuşun."

Bazı öğretiler ve hikayeler iyi ama genel olarak çok başarılı diyemem. Sonuç olarak bizim toplum yapımız, kültürümüz ve yaşam tarzımız yazarın yaşamış olduğu coğrafyadan çok farklı.

Aslında özet olarak şöyle: "Biraz da kendi menfaatinize konuşun."

Bazı öğretiler ve hikayeler iyi ama genel olarak çok başarılı diyemem. Sonuç olarak bizim toplum yapımız, kültürümüz ve yaşam tarzımız yazarın yaşamış olduğu coğrafyadan çok farklı.
Kısacası Ahlaksız bir kitap diyebiliriz.:D

İktidar - Robert Greene

Bu kitap kütüphanemde var, önerebilirim. Güç sahibi olmanın yasaları diye geçiyor ama genel iletişim için bazı önemli ve ufak detaylar var. Her anlamda bilinçaltında yatan bilgilerinizi açığa çıkarabilme potansiyeline sahip.
Müdürüm de Müdürüüüüüm :DD:D:

Frank Herbert - Dune serisi .Filmide çekildi 2 bölüm 5 kitabı var zamanında alıp okuduğum ve iyi ki okumuşum dediğim kitap serilerinden

Öne Çıkan Konular

Popüler Konular

Yeni Kaynaklar

İstatistikler

Konular
876
Kullanıcılar
756
Son Üye
koray4570

Geri