Mobbing (Psikolojik Taciz) ile nasıl mücadele edilir?

birim olarak yaşadığımız ve mobing olduğuna adımız kadar emin olduğumuz, çirkin ve sistematik davranışlara karşı yaklaşık 70 kişi olarak sessiz kalmayı tercih ediyoruz.
Arka planda beddualar, dualar, manifestler, olumlamalar uçuşsa da herkes bu pozisyona nasıl bir yoldan geldiğini, adından daha iyi bildiği için, daha yüksek bir mevkiye hemencecik geçivermesini bekliyoruz.
Ağlıcam şimdi ya :/

düzenlendi.
birim olarak yaşadığımız ve mobing olduğuna adımız kadar emin olduğumuz, çirken ve sistematik davranışlara karşı yaklaşık 70 kişi olarak sessiz kalmayı tercih ediyoruz.
Arka planda beddualar, dualar, manifestler, olumlamalar uçuşsa da herkes bu pozisyona nasıl bir yoldan geldiğini, adından daha iyi bildiği için, daha yüksek bir mevkiye hemencecik geçivermesini bekliyoruz.
Ağlıcam şimdi ya :/
Mobbinginiz mobbingimi ezdi şu an iyice kederlendim ki anlatamam hep aynı dert işte sanki sonuçta aynı bayrağa selam duruyoruz ben anlamıyorum bu insanları ama sizin temenni güzelmiş daha yüksek mevkiilere gitsinler en azından biz rahat ederiz

Mobbinginiz mobbingimi ezdi şu an iyice kederlendim ki anlatamam hep aynı dert işte sanki sonuçta aynı bayrağa selam duruyoruz ben anlamıyorum bu insanları ama sizin temenni güzelmiş daha yüksek mevkiilere gitsinler en azından biz rahat ederiz
Sizin lehinize olumlu bir gelişme oldu mu merak içindeyim

Hesabını yap işte istifa edince hayatını idame ettirebilecek durumdaysan çek kenara ver coşkuyu yok ettiremeyecek durumdaysan yolunu değiştir

Uzunca bir süre okul müdürü ile karşı karşıya geldik. Mesleğimle alakalı olmayan işler yaptırmaya çalışmalar, boş derslere sen gireceksin tavrı, olur olmadık idari işler için beni çağırmaları ve yaptırmaya çalışmaları falan sonunda iyi bir tartışma yaşadık en ufak bir şeyi kurum içi yazışma ile bildirip sarı zarflar gelip duruyordu. Ardından ben birazda şansla kendimi 6 aylığını suriyelilerin kampına görevlendirdim. Haftanın 7 günü 8/18 çalışıyordum ayrıca normalde şehir merkezindeyken 22 km uzağa gidiyordum ve orada yönetici pozisyonunda olduğum için çok yoğundum ama kafam rahattı.😌
Velhasılı 6 ay sonra okula döndüğümde benim bütün işler kendilerine kalınca yokluğumda aslında bu şekilde ilerleyemeyeceğini anladı müdür. Sonrasında hiç sıkıntı yaşamadım ama toplamda 1 sene bu yüzden sıkıntılı geçti. İstediğimi aldım ve o okuldaki sonraki 6 sene kafam rahattı. Hatta benden sonra o okula gelen rehber öğretmenin bile kafası rahat şuanda.😎😌

Öne Çıkan Konular

Yeni Kaynaklar

• BurnAware Free
    BurnAware Free
    En iyi ücretsiz disk yazma yazılımı
    • Nedim
    • Güncelleme:
  • Firefox Extended Support Release (ESR) - MSI yükleyici - Türkçe
    Firefox Extended Support Release (ESR) - MSI yükleyici - Türkçe
    Web Tarayıcı - Kapsamlı veri güvenliği ve koruması için Firefox Extended Support Release
    • Nedim
    • Güncelleme:
  • Scribus
    Scribus
    Açık kaynak masaüstü yayıncılık programı.
    • Nedim
    • Güncelleme:
  • Inkscape
    Inkscape
    Inkscape güçlü ve ücretsiz bir vektörel çizim aracıdır.
    • Nedim
    • Güncelleme:
  • GIMP (GNU Image Manipulation Program)
    GIMP (GNU Image Manipulation Program)
    GNU Tasarısı dahilinde geliştirilen piksel tabanlı özgür ve ücretsiz bir görüntü işleme yazılımı.
    • Nedim
    • Güncelleme:

İstatistikler

Konular
842
Kullanıcılar
743
Son Üye
Nur Şen

Geri