Ne olacak bu altının durumu?

İstediğim altınların parasını ödeyen erkek mi? Hani nerde?
Bizzat, kendim, özgür irademle, kendi kazancımla ödüyorum. Çok şükür elhamdülillah

Merve Dizdar Dua GIF by TRT
Çoğunlukla dedim zaten:D

Ben gidip kendime yeni bir ajda alıcam çünkü VESBEleri sattım. @özelkalem kaç grm alıcaz hangi model olacak bi aydınlatır mısın beni #AjdaGurusu olarak ;)

Henüz al'a geçmedi yatay seyirde devam. Alım için 2936'nın (ons) üstüne çıkmalı. Bu direnci geçemediği sürece aşağıya kırma ihtimali halen canlı.

Gram için de dolar desteği önemli malum. Onu da tutuyorlar uzun zamandır. Şuan için kısa vadede satışlar olabilir. Uzun vade için yeni zirvelere yelken açılacak.

Ons 3000 pisikolojik sınırına gelince de bir hayli satış yer ama 3000'in üstü de var.

YTD!​

düzenlendi.
Henüz al'a geçmedi yatay seyirde devam. Alım için 2936'nın (ons) üstüne çıkmalı. Bu direnci geçemediği sürece aşağıya kırma ihtimali halen canlı.

Gram için de dolar desteği önemli malum. Onu da tutuyorlar uzun zamandır. Şuan için kısa vadede satışlar olabilir. Uzun vade için yeni zirvelere yelken açılacak.

Ons 3000 pisikolojik sınırına gelince de bir hayli satış yer ama 3000'in üstü de var.

YTD!​
Tavsiyenizi aldık :)

Öne Çıkan Konular

Yeni Kaynaklar

İstatistikler

Konular
843
Kullanıcılar
743
Son Üye
Nur Şen

Geri