Çoğunlukla dedim zatenİstediğim altınların parasını ödeyen erkek mi? Hani nerde?
Bizzat, kendim, özgür irademle, kendi kazancımla ödüyorum. Çok şükür elhamdülillah
![]()

Çoğunlukla dedim zatenİstediğim altınların parasını ödeyen erkek mi? Hani nerde?
Bizzat, kendim, özgür irademle, kendi kazancımla ödüyorum. Çok şükür elhamdülillah
![]()
Geçtiğimiz ay altında yükseliş balonu patladı, bir sonraki yükselişi senenin ikinci yarısında olacağını öngörüyorum.
Pontul diyecektin galibaNe varmış altımda? Her zamanki pantolon işte!
Tavsiyenizi aldıkHenüz al'a geçmedi yatay seyirde devam. Alım için 2936'nın (ons) üstüne çıkmalı. Bu direnci geçemediği sürece aşağıya kırma ihtimali halen canlı.
Gram için de dolar desteği önemli malum. Onu da tutuyorlar uzun zamandır. Şuan için kısa vadede satışlar olabilir. Uzun vade için yeni zirvelere yelken açılacak.
Ons 3000 pisikolojik sınırına gelince de bir hayli satış yer ama 3000'in üstü de var.
YTD!
Tavsiyenizi aldık![]()
Hep takip ettiğim ve rehber edindiğim uzman ekonomistin de videosunu buraya bırakayım. Son gelişmelere göre al'a dönmüş çünkü![]()
Neden erkek kardeşlerimizin duran altına bir gıcığı var acabaAltın almak güzel, bozdurmak daha güzel.![]()
![]()
Gıcık değil; bir tutku, alışkanlık. : )Neden erkek kardeşlerimizin duran altına bir gıcığı var acaba![]()
Alırken de tutku muGıcık değil; bir tutku, alışkanlık. : )
Kamu personeli ve adaylarının buluşma noktası! Türkiye'nin Kamu Personeli Forumu, Memurlar, İşçiler, KPSS, EKPSS ve daha fazlası...
Bilgi ve deneyimlerin paylaşıldığı, kamunun dijital güç merkezi!
Kamulu, 5651 sayılı Kanun kapsamında hizmet vermektedir ve kullanıcı içeriklerinden sorumlu değildir.
Hukuka aykırı içerikleri bildirmek için lütfen bizimle iletişime geçin.