İmzalamama gibi durum olmuyor ama biraz geç imzalanabiliyor. Beklemede kalİl milli eğitim müdürlüğünde çalışıyorum okulda memur çalışmak istediğimi söyledim şube müdürü valilik onayında dedi. Valiliğin imzalamama gibi durumu olur mu?
Gerçekten böyle mi dediler? -.- Dinozorlar.Soruyorum tersliyorlar bekle ne işin var dedi bugün bizde bilmiyoruz dedi. Şurdan bi kurtulsam bi daha uğramayacam.
valilik onayına kadar gittiyse zaten sıralı amirlerin onay vermis demektir valinin tek yapacağı imzalamak öyle ufak seylerle uğrasmaz valiİl milli eğitim müdürlüğünde çalışıyorum okulda memur çalışmak istediğimi söyledim şube müdürü valilik onayında dedi. Valiliğin imzalamama gibi durumu olur mu?
demek ki senden vazgecemiyorlar ne güzelEvet onaylandı ama geri kuruma aldılar![]()
çok merak ettim ne iş yapıyorsun acabaYok be hocam benim yaptığım işi kimse yapmak istemiyor da ondan![]()
Kamu personeli ve adaylarının buluşma noktası! Türkiye'nin Kamu Personeli Forumu, Memurlar, İşçiler, KPSS, EKPSS ve daha fazlası...
Bilgi ve deneyimlerin paylaşıldığı, kamunun dijital güç merkezi!
Kamulu, 5651 sayılı Kanun kapsamında hizmet vermektedir ve kullanıcı içeriklerinden sorumlu değildir.
Hukuka aykırı içerikleri bildirmek için lütfen bizimle iletişime geçin.