aslında bilerek düştüm yoksa normalda 7 senedir düsmüyordum borcu yapılandırdım sonra baktım baktım yapılandırma ile borc daha gec bitecek bir hesap yaptım icra ile ödersem daha erken bitiriyorum bilerek icraya düşürdüm hahahahaSen yine bir yolunu bulur icraya düşerdin abi... Bana öyle geliyor.![]()
14.600 lira hocam bunu yapılandırsam kimbilir kac ayda ödeyecem ama simdi icrada 2 ayda ödeyip kurtulacamMiktarı bilmiyorum ama 200-300K arası icra daha mantıklı gibi, sadece ilk takibe sağlam bir itiraz yazmak lazım.
Mesela hayatınızda ne gibi değişiklikler oldu?Zam oranı şahsen benim refah seviyemi çok arttırdı![]()
Mesela hayatınızda ne gibi değişiklikler oldu
Anlatmaya kelimeler yetmez şimdiMesela hayatınızda ne gibi değişiklikler oldu?![]()
Bu nitelikte birisi için ciddi bir özveri göstermiş bence de.15'ini beklemiş adam daha ne yapsın..![]()
Bu şekilde de 5 yıl merkez bankası risk raporunda çıkılıyor.14.600 lira hocam bunu yapılandırsam kimbilir kac ayda ödeyecem ama simdi icrada 2 ayda ödeyip kurtulacam
hocam benim icin hic fark etmiyor daha önce icradan cıktım 10 sene düzgün ödedim sonra puanımı zorla 1100 kusura cıkarabildim bir ay telefon faturamı gec ödedim diye birden 300 puan düsürdüler zaten bir bankada takıntın olursa puanın düzgün olsa da kolay kolay o bankadan kredi alamıyorsun çok lazım olursa ilksandan cekerimBu şekilde de 5 yıl merkez bankası risk raporunda çıkılıyor.
Zaten vermiyorlar.hocam benim icin hic fark etmiyor daha önce icradan cıktım 10 sene düzgün ödedim sonra puanımı zorla 1100 kusura cıkarabildim bir ay telefon faturamı gec ödedim diye birden 300 puan düsürdüler zaten bir bankada takıntın olursa puanın düzgün olsa da kolay kolay o bankadan kredi alamıyorsun çok lazım olursa ilksandan cekerim
bir kere icralık oldun mu artık ağzınla kuş bile tutsan kolay kolay kredi alamıyorsun alsan bileçok az miktar veriyorlarZaten vermiyorlar.
sırf maas zamlarına suç atamayız biraz da hesabını bilmemek te var işin icinde for example meMaaş zamları personeli icralık yapıyor diyebilir miyiz?
hocam sence kaç para verdikleri boş valiz 350 tl bile yok maliyetiboş valz deyip geçme hocam kac para biliyormusun bir valiz
işte bendeki fakirlik seviyesini anlahocam sence kaç para verdikleri boş valiz 350 tl bile yok maliyeti
hocam şuradan biliyorum bende sendikacılık yapıyorum takvim vs kalem ajanda bunların bireysel olarak kaça alındığı toplu bir şekilde kaça yaptırıldığını bildiğim için söylüyorum. yoksa bende valiz fiyatlarını bilmem eski çekçekli valizimle devamişte bendeki fakirlik seviyesini anla
Kamu personeli ve adaylarının buluşma noktası! Türkiye'nin Kamu Personeli Forumu, Memurlar, İşçiler, KPSS, EKPSS ve daha fazlası...
Bilgi ve deneyimlerin paylaşıldığı, kamunun dijital güç merkezi!
Kamulu, 5651 sayılı Kanun kapsamında hizmet vermektedir ve kullanıcı içeriklerinden sorumlu değildir.
Hukuka aykırı içerikleri bildirmek için lütfen bizimle iletişime geçin.