• Topluluk etkileşimi, güncel ilanlar, rehber içerikler ve mevzuat bilgileriyle Kamulu, kamu personeli ve adayları için özel olarak tasarlandı.

Bir mesajın bile çok şeyi değiştirebilir.

Giriş Yap  Hızlı Kayıt

Anket Son maaş zammından memnun musunuz?

2025 Ocak zammından memnun musunuz?

• Evet

Oy: 1 5.9%
  • Hayır

Oy: 16 94.1%

Sen yine bir yolunu bulur icraya düşerdin abi... Bana öyle geliyor. :D
aslında bilerek düştüm yoksa normalda 7 senedir düsmüyordum borcu yapılandırdım sonra baktım baktım yapılandırma ile borc daha gec bitecek bir hesap yaptım icra ile ödersem daha erken bitiriyorum bilerek icraya düşürdüm hahahaha

Bu şekilde de 5 yıl merkez bankası risk raporunda çıkılıyor.
hocam benim icin hic fark etmiyor daha önce icradan cıktım 10 sene düzgün ödedim sonra puanımı zorla 1100 kusura cıkarabildim bir ay telefon faturamı gec ödedim diye birden 300 puan düsürdüler zaten bir bankada takıntın olursa puanın düzgün olsa da kolay kolay o bankadan kredi alamıyorsun çok lazım olursa ilksandan cekerim

hocam benim icin hic fark etmiyor daha önce icradan cıktım 10 sene düzgün ödedim sonra puanımı zorla 1100 kusura cıkarabildim bir ay telefon faturamı gec ödedim diye birden 300 puan düsürdüler zaten bir bankada takıntın olursa puanın düzgün olsa da kolay kolay o bankadan kredi alamıyorsun çok lazım olursa ilksandan cekerim
Zaten vermiyorlar.

Öne Çıkan Konular

Popüler Konular

Yeni Kaynaklar

İstatistikler

Konular
874
Kullanıcılar
754
Son Üye
Kastamonu

Geri