Teşekkürler. Aslında ben Windows Copilot'da denediğimde baya iyi şiirler yazıyor en azından ingilizcede. Ama yine de ruhu olmadan hissetmeden yazılan şiirler bunlar. Şiir yazımında yapay zeka kullanımına karşıyım. Maalesef ruhu yok onun için hiç mi hiç şansı yok.Tabii gardaşım hiç insan zekasıyla yapay zeka bir olur mu? Ben şiir yazdırdım ne ayak ver ne uyak, o işi becerememişler ya da Türkçe'de mi öyle bilemedim. Bu arada kalemine sağlık @onursu58, ne cevherler var.![]()
![]()
Onu şimdiki çoğu şairde yazamıyor. Beş sene sonra yapay zeka bu kadar ince düşünerek duygulandırabilir mi?Aynen katılıyorum sonuçta ne kadar zeki olursa olsun saçım beyazladı yazıyor, karlar yağdı başıma yazamıyor.![]()
Yine duygulandık jsjsjsjs.Resim çiziyor şarkı söylüyor hatta söylerken nağme bile yapıyor ama güzel şaka yapamıyor enerji sorunu yaşamazsa duygulandırır.
Kamu personeli ve adaylarının buluşma noktası! Türkiye'nin Kamu Personeli Forumu, Memurlar, İşçiler, KPSS, EKPSS ve daha fazlası...
Bilgi ve deneyimlerin paylaşıldığı, kamunun dijital güç merkezi!
Kamulu, 5651 sayılı Kanun kapsamında hizmet vermektedir ve kullanıcı içeriklerinden sorumlu değildir.
Hukuka aykırı içerikleri bildirmek için lütfen bizimle iletişime geçin.