• Topluluk etkileşimi, güncel ilanlar, rehber içerikler ve mevzuat bilgileriyle Kamulu, kamu personeli ve adayları için özel olarak tasarlandı.

Bir mesajın bile çok şeyi değiştirebilir.

Giriş Yap  Hızlı Kayıt

Yapay Zeka

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan denizcann
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 32
  • Görüntüleme Görüntüleme 268
Tabii gardaşım hiç insan zekasıyla yapay zeka bir olur mu? Ben şiir yazdırdım ne ayak ver ne uyak, o işi becerememişler ya da Türkçe'de mi öyle bilemedim. Bu arada kalemine sağlık @onursu58, ne cevherler var. :) :)
İngilizce deneseydin jsjsjs.

Tabii gardaşım hiç insan zekasıyla yapay zeka bir olur mu? Ben şiir yazdırdım ne ayak ver ne uyak, o işi becerememişler ya da Türkçe'de mi öyle bilemedim. Bu arada kalemine sağlık @onursu58, ne cevherler var. :) :)
Teşekkürler. Aslında ben Windows Copilot'da denediğimde baya iyi şiirler yazıyor en azından ingilizcede. Ama yine de ruhu olmadan hissetmeden yazılan şiirler bunlar. Şiir yazımında yapay zeka kullanımına karşıyım. Maalesef ruhu yok onun için hiç mi hiç şansı yok.

Biz insanlara gerek yokmuş gibi davranıyorlar bu robotları yapanlar zaten o yüzden de planlı olarak nüfus azaltmanın peşindeler arkadaşlar yapay zeka önümüzdeki beş yılda çok daha gelişmiş bir araç olacak tabii bize gösterecekleri yüzde beşi falan olur

Öne Çıkan Konular

Popüler Konular

Yeni Kaynaklar

İstatistikler

Konular
874
Kullanıcılar
754
Son Üye
Kastamonu

Geri