Adalet Bakanlığı Promosyon

Fakat diger bankalar felan komik rakam vermiyor.Tam tersine vakifbanktan yüksek rakamlar veriliyor. Fakat sirf Adalet bakanlığı vakifbankta kalmasi için bazi sartlar koşuyor. Her Adliyede Atm sarti olmasi gibi vs vs sartlar olunca diger bankalar çekilmek zorunda kalıyor.

Geçen hafta bir ilde Milli Eğitim 72.000 promosyon aldı şuan rekorda onlar var :D
Bakırköy İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü 78.005 aldı. Hem de aralık 2014'te ödenecek ;)
Fakat diger bankalar felan komik rakam vermiyor.Tam tersine vakifbanktan yüksek rakamlar veriliyor. Fakat sirf Adalet bakanlığı vakifbankta kalmasi için bazi sartlar koşuyor. Her Adliyede Atm sarti olmasi gibi vs vs sartlar olunca diger bankalar çekilmek zorunda kalıyor.
Bunun yanında Adalet Bakanlığının sistemleri de Vakıfbank ile entegre. e-Satış Portalda teminat yatırmak için Vakıfbank hesabı gerekiyor mesela.

Bolu muydu orası izmir diye hatırlıyorum hatta ilçe ödemiş dediler.
Evet Bolu İl Millî Eğitim Müdürlüğü de Akbank ile ₺70.000 anlaşma imzaladı.

Dediğiniz gibi Ödemiş İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü de aynıymış.

Bu yıl hep hemen hemen iki katı gibi anlaştı bir çok kurum bilginiz olsun yaani..

Öne Çıkan Konular

Popüler Konular

Yeni Kaynaklar

• Scribus
    Scribus
    Açık kaynak masaüstü yayıncılık programı.
    • Nedim
    • Güncelleme:
  • Inkscape
    Inkscape
    Inkscape güçlü ve ücretsiz bir vektörel çizim aracıdır.
    • Nedim
    • Güncelleme:
  • GIMP (GNU Image Manipulation Program)
    GIMP (GNU Image Manipulation Program)
    GNU Tasarısı dahilinde geliştirilen piksel tabanlı özgür ve ücretsiz bir görüntü işleme yazılımı.
    • Nedim
    • Güncelleme:
  • Adobe Acrobat Reader Enterprise
    Adobe Acrobat Reader Enterprise
    Ücretsiz PDF görüntüleyici.
    • Tamer
    • Güncelleme:
  • Java Runtime Environment
    Java Runtime Environment
    Masaüstü uygulamalarını çalıştırmak için Java.
    • Tamer
    • Güncelleme:

İstatistikler

Konular
843
Kullanıcılar
743
Son Üye
Nur Şen

Geri