Adalet Bakanlığı Promosyon

sadece personel hesabı yok ki hükümlüler tutuklular işyurtları derken vakıfbank zaten yıllardır çok yatırım yapmış bence vakıfbankta kalır özel banka olsunda istemem ama en az üç maaş ikramiye en doğal hakkımızdır (y)(y)

Çok heveslenmeyin arkadaşlar. Paranın olduğu her yerde herşey gri olur. Hiç birşey şeffaf olmaz. Hele ki bu Türkiye olunca oh değme keyfime. Geçen promosyonda olduğu gibi yine başka bir banka ihaleye girmeyecek. Dolayısı ile aslında vaad edilen yine verilmeyecek. Promosyonu veren banka promosyondan daha fazlasını kazandı. Aslında bu promosyon eskiden de vardı. Personele verilmiyordu ama anlaşmayı yapan bakanlık para yerine araç alırdı bu bankalardan. Tabi arada başkalarının cebine giren paraları siz düşünün 🥳🥳🥳

Promosyonun amaci zaten yilda 1 maas verilmesi gerekir .3 yillik anlasma yapıldığı zaman minimum 3 maas tutarinda bi promosyon olmasi gerekiyor
Benim o zamanki derece kadememe göre tam 2 maaş ediyordu, şimdiki derece kadememe göre olsa idi rakam da farklı olacaktı.1 maaş derken kime göre, hakim savcılar da aynı tutarı aldı, ki onların 1 maaşı bile değildi.

250bin diyen arkadaşım var doğru mu buu :aman::aman:

Arkadaşlar, şu an alkollüyüm. Özür dileyerek şu düşüncemi paylaşmak istiyorum. Böyle bir başlık açılması bile üzücü. Kossssskoca Türkiye Cumhuriyeti'nin memurları promosyona bel bağlamamalı. Bizi bu hale düşürenler utansın.
Şerefinize,
Varsa...

Öne Çıkan Konular

Popüler Konular

Yeni Kaynaklar

• Scribus
    Scribus
    Açık kaynak masaüstü yayıncılık programı.
    • Nedim
    • Güncelleme:
  • Inkscape
    Inkscape
    Inkscape güçlü ve ücretsiz bir vektörel çizim aracıdır.
    • Nedim
    • Güncelleme:
  • GIMP (GNU Image Manipulation Program)
    GIMP (GNU Image Manipulation Program)
    GNU Tasarısı dahilinde geliştirilen piksel tabanlı özgür ve ücretsiz bir görüntü işleme yazılımı.
    • Nedim
    • Güncelleme:
  • Adobe Acrobat Reader Enterprise
    Adobe Acrobat Reader Enterprise
    Ücretsiz PDF görüntüleyici.
    • Tamer
    • Güncelleme:
  • Java Runtime Environment
    Java Runtime Environment
    Masaüstü uygulamalarını çalıştırmak için Java.
    • Tamer
    • Güncelleme:

İstatistikler

Konular
843
Kullanıcılar
743
Son Üye
Nur Şen

Geri