EKPSS Tercih Rehberi ve Dayanışma

Emrah Hoca

Yetkili
EKPSS Tercih Rehberi ve Dayanışma - Kamulu

Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı (EKPSS)​

Tercih Rehberi ve Dayanışma Başlığı

Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı (EKPSS) tercih süreci adaylara rehberlik etmek, bilgilerimizi, tecrübelerimizi aktarmak amacıyla bu konu açılmıştır. Tercih döneminde dikkat edilmesi gereken adımlar, başarılı tercihler için stratejiler gibi bir çok konuda size yardımcı olmaya çalışacağım. Tercih dönemlerinde tüm soru işaretlerini hep birlikte kaldıralım. :)

Hocam
Kekemelik engelim ve tiroid hastalığım var
Tekstil mühendisiyim puanım 91.56
Lisans sıralamam 228, branş sıralamam 3
Tekstil mühendisi kadrosu en son 2016 ve 2017de 2şer kişilik açılmış. Tekrar açılma olasılığı nedir ?

Öncelikle tebrik ederim. Açılma olasılığı düşük hocam olursa zaten atanma ihtimaliniz yüksek. 4001'den atanma şansınız daha yüksek ama sınırda da kalabilir. Bu yüzden tercih dönemi dikkat tercih kılavuzuna çok dikkat edilmelidir.

Merhaba Hocam
Önlisans 88 aldım. Sigortacılık ve Sosyal Güvenlik mezunuyum. 2 ayağım yok tekerlekli sandalye kullanıyorum.
İlk açılacak olan atamada düz memurluk olarak 3001 kodu ile atanma şansım nedir?
Merhaba,
İlk atamada sayının çoğunluğuna göre değişebilir. Önlisanstan her zaman daha fazla alım yapılıyor bu konuda şansınız yüksek, alımın çok olduğu illeri tercih etme durumunda atanacağınızı düşünüyorum.
@Emrah Hoca nında görüşlerini alalım.

Merhaba Hocam
Önlisans 88 aldım. Sigortacılık ve Sosyal Güvenlik mezunuyum. 2 ayağım yok tekerlekli sandalye kullanıyorum.
İlk açılacak olan atamada düz memurluk olarak 3001 kodu ile atanma şansım nedir?
Öncelikle çok geçmiş olsun. 88 puan Önlisans için gayet iyi. Doğru tercih stratejisi sizi atayacaktır. @özelkalem dediği gibi. Tercih dönemlerinde tekrar değerlendirme yaparız.

Biz burdayız, sizin mutluluğunuzla mutlu olacağız. Sizi tam bir kamulu olarak görmek istiyoruz. (Ben şimdiden görüyorum) ;)
Güzel dilekleriniz, güzel kalpleriniz, yardımseverliğiniz için çok çok teşekkürler. İyi ki Kamulu.net ailesinin bir üyesi olmuşum. İnşallah emek veren herkes atanma dileklerine kavuşur da engellerimizin zorluklarını bir nebze unuturuz 🙏🙏

Güzel dilekleriniz, güzel kalpleriniz, yardımseverliğiniz için çok çok teşekkürler. İyi ki Kamulu.net ailesinin bir üyesi olmuşum. İnşallah emek veren herkes atanma dileklerine kavuşur da engellerimizin zorluklarını bir nebze unuturuz 🙏🙏
Bu değerli yorumun enerjimize enerji kattı. İyi ki beraberiz hep birlikte sevgiyle engelleri aşacağız arkadaşım.

Öne Çıkan Konular

Popüler Konular

Yeni Kaynaklar

• Scribus
    Scribus
    Açık kaynak masaüstü yayıncılık programı.
    • Nedim
    • Güncelleme:
  • Inkscape
    Inkscape
    Inkscape güçlü ve ücretsiz bir vektörel çizim aracıdır.
    • Nedim
    • Güncelleme:
  • GIMP (GNU Image Manipulation Program)
    GIMP (GNU Image Manipulation Program)
    GNU Tasarısı dahilinde geliştirilen piksel tabanlı özgür ve ücretsiz bir görüntü işleme yazılımı.
    • Nedim
    • Güncelleme:
  • Adobe Acrobat Reader Enterprise
    Adobe Acrobat Reader Enterprise
    Ücretsiz PDF görüntüleyici.
    • Tamer
    • Güncelleme:
  • Java Runtime Environment
    Java Runtime Environment
    Masaüstü uygulamalarını çalıştırmak için Java.
    • Tamer
    • Güncelleme:

İstatistikler

Konular
843
Kullanıcılar
743
Son Üye
Nur Şen

Geri