heycanımıza verin hocam bencede öyle yapmalıyız. teşekkür ederim.
Genellikle şehir merkezleri dışındaki yerleşim birimlerindeTaşrada valiliklerde mi çalışılır?
Valilik olur mu bilmiyorum ama bildiğim kadarıyla tarım ticaret il müdürlükleri, il milli eğitim müdürlükleri, il emniyet müdürlükleri gibiTaşrada valiliklerde mi çalışılır?
Tercih sürecini en sağlıklı şekilde aşacağız.heycanımıza verin hocam bencede öyle yapmalıyız. teşekkür ederim.
Çünkü Ankara'da bakanlıkların merkezleri dışındaki her yer taşra olarak geçiyorValilik olur mu bilmiyorum ama bildiğim kadarıyla tarım ticaret il müdürlükleri, il milli eğitim müdürlükleri, il emniyet müdürlükleri gibi
Hocam kurumlarda teşkilat yapılanması vardır; Merkeze bağlı, taşra gibi bunların biraz detaylı şeyler. Her kurumun teşkilat yapısı farklıdır. Taşra olayı il de olabilir ilçede. bu tercihlerde farklı şekillerde çıkar.Çünkü Ankara'da bakanlıkların merkezleri dışındaki her yer taşra olarak geçiyor
O zaman tercih zamanı çok yoracağız sizi hocamHocam kurumlarda teşkilat yapılanması vardır; Merkeze bağlı, taşra gibi bunların biraz detaylı şeyler. Her kurumun teşkilat yapısı farklıdır. Taşra olayı il de olabilir ilçede. bu tercihlerde farklı şekillerde çıkar.
Elimden geldiğince buradayım. Bir faydam olursa ne mutlu bana. Umarım atanırsınız. Ekpss'de 2 kez atandım kesinlikle ayrı bir mutluluk.O zaman tercih zamanı çok yoracağız sizi hocamdeğerli bilgilerinize ihtiyacımız var. Çok çok teşekkür ederiz
![]()
İnşallah hocam. Başarılarınız daim olsun nice nice başarılaraElimden geldiğince buradayım. Bir faydam olursa ne mutlu bana. Umarım atanırsınız. Ekpss'de 2 kez atandım kesinlikle ayrı bir mutluluk.
Amin hocam cümlemizin.İnşallah hocam. Başarılarınız daim olsun nice nice başarılara![]()
Dönüş yapacağım gün içinde hocamMerhabalar Sınıf öğretmenliği mezunuyum..
Ekpss
Puanım 89.096..
Sıralamam lisans da: 432
Sınıf öğretmenliğinde 9
Tüm öğretmenler içinde 62. Sıradayım..
MEB de öğretmenlik yaptım ancak istifa ettim..
Tekrardan MEB düşünmüyorum.. Rahatsızlığım nedeniyle stresten uzak durmak istiyorum..
İlk sorum Üstadlarım..
Bu puanla atanır mıyım..?
İkinci sorum nâsip ya oldu başka bir kurumda memur oldum MEB ı istemediğim için pişman olur muyum?
Herkese tekrardan selamlar saygılar sevgiler
Bu puanla atanma şansınız oldukça yüksek ama kesin bir şey söylemek gerçekçi olmaz. Pişmanlık konusu tamamen kişisel bir konu, önceliğiniz kesinlikle sağlık durumunuz olmalı, daha uygun bir ortamda çalışmanız çok daha iyi olacaktır.Merhabalar Sınıf öğretmenliği mezunuyum..
Ekpss
Puanım 89.096..
Sıralamam lisans da: 432
Sınıf öğretmenliğinde 9
Tüm öğretmenler içinde 62. Sıradayım..
MEB de öğretmenlik yaptım ancak istifa ettim..
Tekrardan MEB düşünmüyorum.. Rahatsızlığım nedeniyle stresten uzak durmak istiyorum..
İlk sorum Üstadlarım..
Bu puanla atanır mıyım..?
İkinci sorum nâsip ya oldu başka bir kurumda memur oldum MEB ı istemediğim için pişman olur muyum?
Herkese tekrardan selamlar saygılar sevgiler
Teşekkürler Hocam değerli fikirleriniz için..Bu puanla atanma şansınız oldukça yüksek ama kesin bir şey söylemek gerçekçi olmaz. Pişmanlık konusu tamamen kişisel bir konu, önceliğiniz kesinlikle sağlık durumunuz olmalı, daha uygun bir ortamda çalışmanız çok daha iyi olacaktır.
Rica ederim bir sorun olursa lütfen çekinmeden sor, buradayız.Teşekkürler Hocam değerli fikirleriniz için..Selamlar
Hocam ,Mebi neden istemiyorsunuz? Öğretmen olarak sağlıklı probleminiz elverişli olmaya bilir fakat meb memur için gayet güzel bir kurum bende mebteyim çok memnunum.
Ben atanacağınızı düşünüyorum.
Kamu personeli ve adaylarının buluşma noktası! Türkiye'nin Kamu Personeli Forumu, Memurlar, İşçiler, KPSS, EKPSS ve daha fazlası...
Bilgi ve deneyimlerin paylaşıldığı, kamunun dijital güç merkezi!
Kamulu, 5651 sayılı Kanun kapsamında hizmet vermektedir ve kullanıcı içeriklerinden sorumlu değildir.
Hukuka aykırı içerikleri bildirmek için lütfen bizimle iletişime geçin.