EKPSS Tercih Rehberi ve Dayanışma

Merhaba sevgili gençler,

Tercihler nasıl gidiyor? Son bir hafta diyebiliriz. Tercih stratejileri hakkında yardıma ihtiyacı olan varsa bende yardımcı olabilirim.

Başarılar dilerim.

Merhabalar üstadlar..
Şöyle bir sorum var.. Engelli raporu ÖSYM ais de görünmüyor... Eski raporum var iken de görünmüyordu.. 2024 Eylül de raporu yeniledim ÖSYM de yine görünmüyor ... Oraya raporu eklemel zorunda miyiz?
Selamlar

Selam, rapor sistem üzerinden otomatik çekiliyor. Bilgilerinizi göremiyorsanız raporu aldığınız hastaneye başvurarak bilgilerin dijital ortama aktarılmasını talep etmeniz gerekiyor.

Bakınız: ÖSYM Duyurusu

Selam, rapor sistem üzerinden otomatik çekiliyor. Bilgilerinizi göremiyorsanız raporu aldığınız hastaneye başvurarak bilgilerin dijital ortama aktarılmasını talep etmeniz gerekiyor.

Bakınız: ÖSYM Duyurusu
Üstad rapor yeni aldığım raporun kodunu girdim.. Dediğiniz gibi sağlik Bakanlığı sisteminden çekti. Görebiliyorum şuan yeni raporu.. Selamlar sevgiler saygılar

Merhabalar, herhâlde benden başka tercih sayfasına yazan yok gibi.. 🤭
Hocam, son istişarelerden sonra sevgili eşimin de oluruyla tercih yapmama onaylandı.. Ama hala içimde kuşku var.. (Vesvese diyelim)
İnşallah Hükümet kısıtlama vs var deyip işi savsaklamaZ.. Aile sosyal hizmetler deki öğretmenliklerden memnun olan yok.. Hanım da bakmış yazma dedi.. Sen 8-5 yapamazsın dedi.. Biri gelir birşey der kaldıramazsın dedi.. 43 yaşındasın kaldıramazsın dedi.. Zannımca arabayı satarız MEB beklerken 😔(Kartlar şişti)
Tercih yapamayayım Evet memurluk olsa bile Kültür falan gelmez..spor ile afad çevre Şehircilik yazayım dedim yazsam bir türlü yazmasam bir türlü)
(Puan 89.09
Branş siralamasi 9 Sınıf öğretmenliği
Aile sosyal hizmetler alımında 36
Tüm öğretmenlerimizin içinde 62 galiba
Lisans genel 432 hatırlatayım dedim)
Ya hu bu vesvese mi?
Tercih yapamayayım pişman olurum de mi?
Selamlar sevgiler saygılar

Not: Tabi Rabbim ömür verirse.. İzin veririse..
Not 2: Kolejler kudurmuş eski kolejci olarak 70 bin yemek parası neyse ya Hu!

Senin durumunda olsaydım gibi cümleler kurup tavsiyeler vermek en yanlışı olur. Burada en doğru kararı mutlaka sen vereceksin. Senin durum tercih yapıp yapmama değil aslında. Öncelikle şuna karar vereceksin 'ait olduğum yer neresi.' Sorusunun cevabı...Memurluk mu öğretmenlik mi bunun tercihini yapmalısın. Ve bunu bilecek tek kişide sensin.

Senin durumunda olsaydım gibi cümleler kurup tavsiyeler vermek en yanlışı olur. Burada en doğru kararı mutlaka sen vereceksin. Senin durum tercih yapıp yapmama değil aslında. Öncelikle şuna karar vereceksin 'ait olduğum yer neresi.' Sorusunun cevabı...Memurluk mu öğretmenlik mi bunun tercihini yapmalısın. Ve bunu bilecek tek kişide sensin.
Teşekkürler Hocam 👍

Öne Çıkan Konular

Popüler Konular

Yeni Kaynaklar

• Scribus
    Scribus
    Açık kaynak masaüstü yayıncılık programı.
    • Nedim
    • Güncelleme:
  • Inkscape
    Inkscape
    Inkscape güçlü ve ücretsiz bir vektörel çizim aracıdır.
    • Nedim
    • Güncelleme:
  • GIMP (GNU Image Manipulation Program)
    GIMP (GNU Image Manipulation Program)
    GNU Tasarısı dahilinde geliştirilen piksel tabanlı özgür ve ücretsiz bir görüntü işleme yazılımı.
    • Nedim
    • Güncelleme:
  • Adobe Acrobat Reader Enterprise
    Adobe Acrobat Reader Enterprise
    Ücretsiz PDF görüntüleyici.
    • Tamer
    • Güncelleme:
  • Java Runtime Environment
    Java Runtime Environment
    Masaüstü uygulamalarını çalıştırmak için Java.
    • Tamer
    • Güncelleme:

İstatistikler

Konular
843
Kullanıcılar
743
Son Üye
Nur Şen

Geri