Peki ilerisi için ne düşünüyorsunuz? Sizi bu karar iten şey önceki mesajlarınızda bahsettiğiniz durum mu?Yapmayacağım..![]()
Üstadım Kesinlikle üstte belirttiğim durum.. Nâsip olursa MEB e bakacağım.. (Kesin MEB kadro açacak diye bir şey yok biliyorum)Peki ilerisi için ne düşünüyorsunuz? Sizi bu karar iten şey önceki mesajlarınızda bahsettiğiniz durum mu?
Üstad rapor yeni aldığım raporun kodunu girdim.. Dediğiniz gibi sağlik Bakanlığı sisteminden çekti. Görebiliyorum şuan yeni raporu.. Selamlar sevgiler saygılarSelam, rapor sistem üzerinden otomatik çekiliyor. Bilgilerinizi göremiyorsanız raporu aldığınız hastaneye başvurarak bilgilerin dijital ortama aktarılmasını talep etmeniz gerekiyor.
Bakınız: ÖSYM Duyurusu
Teşekkürler HocamSenin durumunda olsaydım gibi cümleler kurup tavsiyeler vermek en yanlışı olur. Burada en doğru kararı mutlaka sen vereceksin. Senin durum tercih yapıp yapmama değil aslında. Öncelikle şuna karar vereceksin 'ait olduğum yer neresi.' Sorusunun cevabı...Memurluk mu öğretmenlik mi bunun tercihini yapmalısın. Ve bunu bilecek tek kişide sensin.
Teşekkürler ÜstadımÖğretmenliğin doğru tercih olacağını düşünüyorum.
Hakkınızda hayırlısı olsun, umarım mutlu olduğunuz bir yerde görev alırsınız.Teşekkürler Üstadım![]()
Kamu personeli ve adaylarının buluşma noktası! Türkiye'nin Kamu Personeli Forumu, Memurlar, İşçiler, KPSS, EKPSS ve daha fazlası...
Bilgi ve deneyimlerin paylaşıldığı, kamunun dijital güç merkezi!
Kamulu, 5651 sayılı Kanun kapsamında hizmet vermektedir ve kullanıcı içeriklerinden sorumlu değildir.
Hukuka aykırı içerikleri bildirmek için lütfen bizimle iletişime geçin.