özelkalem
Yetkili
Hangileri ve neden yarım bıraktınız?Şu an okunmayı bekleyen 3 yarım kitabım var benim ya :/
Yarım bıraktıysanız akıcılığından şüphe ederim.
Hangileri ve neden yarım bıraktınız?Şu an okunmayı bekleyen 3 yarım kitabım var benim ya :/
Nefsime ağır geldi diye açıklayabilirim. En kısa sürede kitapları da yazıcamHangileri ve neden yarım bıraktınız?
Cevabım ek’tedirHangileri ve neden yarım bıraktınız?
Ek’tedir. Yazılışını hemen düzeltelim.Cevabım ektedir![]()
Çok ağır evet. Ağır aksak da gitmedi. Mola verdik ilişkimizeEk’tedir. Yazılışını hemen düzeltelim.
Dilleri biraz ağır aksan sanırım ondan bitiremediniz![]()
Özellikle bir konu var mı tavsiye istediğinizPsikoloji türünde öneride bulunabilecek var mı?
Sosyal veya davranış konuları olabilir.Özellikle bir konu var mı tavsiye istediğiniz
Bireysel davranışlar konusundaSosyal veya davranış konuları olabilir.![]()
Davranışlara, hayata ve insan ilişkilerine farklı bir perspektif gibi daha ziyadeDavid Burns öğreti ve terapileri gibi mi? : )
Tam olarak anlamamış olabilir miyim acabağğğ?Sosyal veya davranış konuları olabilir.![]()
Hadi öner!Aboooo en sevdiğim konu gelmiş.
Bismillahirrahmanirrahim.Kitabın giriş cümlesi beni hala bitirir.
Ulema, cühela ve ehli dubara; ehli namus, ehli işret ve erbab-ı livata rivayet ve ilan, hikayet ve beyan etmişlerdir ki kun-ı Kainattan 7079 yıl, İsa Mesih'ten 1681 ve Hicretten dahi 1092 yıl sonra, adına Konstantiniye derler tarrakası meşhur bir kent vardı.
Bismillahirrahmanirrahim.![]()
Şaka bir yana bu giriş insanı hasta eder. Okunacaklar listesine alayım, umarım pişman olmam.
Kamu personeli ve adaylarının buluşma noktası! Türkiye'nin Kamu Personeli Forumu, Memurlar, İşçiler, KPSS, EKPSS ve daha fazlası...
Bilgi ve deneyimlerin paylaşıldığı, kamunun dijital güç merkezi!
Kamulu, 5651 sayılı Kanun kapsamında hizmet vermektedir ve kullanıcı içeriklerinden sorumlu değildir.
Hukuka aykırı içerikleri bildirmek için lütfen bizimle iletişime geçin.