Kent dedi. Kenti anladım.Kitabın giriş cümlesi beni hala bitirir.
Ulema, cühela ve ehli dubara; ehli namus, ehli işret ve erbab-ı livata rivayet ve ilan, hikayet ve beyan etmişlerdir ki kun-ı Kainattan 7079 yıl, İsa Mesih'ten 1681 ve Hicretten dahi 1092 yıl sonra, adına Konstantiniye derler tarrakası meşhur bir kent vardı.
Diğer kitaplarının dili daha ağır. Bu en anlaşılır kitabı bize göre.Kent dedi. Kenti anladım.
Puslu Kıtalar Atlasııııı, Puslu Kıtalar Atlası...Hangisinden başlasam acaba.
Zülfü Lilaneli-Serenad ile Okay Tiryakioğlu - Kayıp Sır favorilerim arasında en sevdiklerim.
İhsan Oktay Anar- Puslu Kıtalar Atlası
dili ağır olsana yazarın en anlaşılır kitaplarından
Okudum ama benim prensiplerime tersAtomik Alışkanlıklar - James Clear
Genelde bu tarz kitaplar çok örnek anlatım-hikaye yaptığı için sevmem ama bu kitabın hikayeleri gerçekten etkileyiciydi
Minik adımların hayatımdaki önemini anlamamı sağlayan bir kitap oldu. OkunasıAtomik Alışkanlıklar - James Clear
Genelde bu tarz kitaplar çok örnek anlatım-hikaye yaptığı için sevmem ama bu kitabın hikayeleri gerçekten etkileyiciydi
Düşmanını iyi tanımalısın yoksa yalakalık yapman gerekmiyor jsjsjsjOkudum ama benim prensiplerime tersyalakalığı öneriyorD:
İrade Terbiyesi var ama yarıda bıraktım. Pek mantıklı gelmedi bana* İrade terbiyesi- Ethem Bakar
* Dr. Ahmet ÇİÇEK- Açım Aç
*
bu konuya ekleme yapıcam![]()
Ben de yarım bıraktım ama nedenini çok net bilmiyorum :/İrade Terbiyesi var ama yarıda bıraktım. Pek mantıklı gelmedi bana
Kamu personeli ve adaylarının buluşma noktası! Türkiye'nin Kamu Personeli Forumu, Memurlar, İşçiler, KPSS, EKPSS ve daha fazlası...
Bilgi ve deneyimlerin paylaşıldığı, kamunun dijital güç merkezi!
Kamulu, 5651 sayılı Kanun kapsamında hizmet vermektedir ve kullanıcı içeriklerinden sorumlu değildir.
Hukuka aykırı içerikleri bildirmek için lütfen bizimle iletişime geçin.