Tanışma Yeri

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan saitama
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 67
  • Görüntüleme Görüntüleme 601
Acaba nedir nedir :kararsız:
Bugün doğum günün ve yıldızlar sana yepyeni bir enerji veriyor. Her ne kadar bu kış gününde göremesen de güneş tam tepe noktanı aydınlatıyor ve bu dönemde Jüpiter'in etkisi de hem finansal hem de kariyer alanında yolunu açacak gibi. Özellikle bu yıl sürpriz gelişmelere açık ol çünkü yine bu yıldızlar, sana beklenmedik fırsatlar sunabilir. Biraz cesaret, biraz da iç sesini dinlemen yeterli. Her şeyden önce bugün özel biri olduğunu hatırla ve kendine küçük de olsa bir hediye ver. 🍰✨

Bugün doğum günün ve çok daha fazlasını hak ediyorsun! 💖
Tekrardan mutlu yıllar! 🥳💫

Bugün doğum günün ve yıldızlar sana yepyeni bir enerji veriyor. Her ne kadar bu kış gününde göremesen de güneş tam tepe noktanı aydınlatıyor ve bu dönemde Jüpiter'in etkisi de hem finansal hem de kariyer alanında yolunu açacak gibi. Özellikle bu yıl sürpriz gelişmelere açık ol çünkü yine bu yıldızlar, sana beklenmedik fırsatlar sunabilir. Biraz cesaret, biraz da iç sesini dinlemen yeterli. Her şeyden önce bugün özel biri olduğunu hatırla ve kendine küçük de olsa bir hediye ver. 🍰✨

Bugün doğum günün ve çok daha fazlasını hak ediyorsun! 💖
Tekrardan mutlu yıllar! 🥳💫
Ayyy ay yyy ayy çok teşekkür ederim.
Güzel dileklerinize sizin için de kocaman bir amin diyorum :)

Buraya bir defa değil, ara ara gelip kendimizi tanıtalım. : )

Mesela ben,
dostlarım ve beni sevenler için her şeyimden vazgeçecek bir yüreğe sahibim. Ucunda ne olursa olsun bana gelene yardım etmeyi görevim kabul etmişimdir. Hiç kimsenin bu sebepten dolayı beni yargılamaya kapasitesi yetmez. Ben bu kuvveti önce ilahi güçten, sonra beni sevenlerin desteğinden alıyorum. Gerisi benim umurumda olmaz ki popüler olanla arkadaş, parası olanla dost, kullanabildiğiyle kardeş ve işini çözdürebildiğiyle de ahbap olanlar benim hiçbir şeyim olamazlar.

Elimden gelenin en iyisini yapmaya çalıştığım için, istenmeden yardıma koştuğum için üzerime yapışıp kalan, görevim zannedilen bir takım şeylere sahibim.
Oğlum kırmızı çizgim. (21 yaşında olmasına rağmen bebekim benim o. İnşallah bu yazdığımı görmez :)

düzenlendi.

Öne Çıkan Konular

Popüler Konular

Yeni Kaynaklar

• Scribus
    Scribus
    Açık kaynak masaüstü yayıncılık programı.
    • Nedim
    • Güncelleme:
  • Inkscape
    Inkscape
    Inkscape güçlü ve ücretsiz bir vektörel çizim aracıdır.
    • Nedim
    • Güncelleme:
  • GIMP (GNU Image Manipulation Program)
    GIMP (GNU Image Manipulation Program)
    GNU Tasarısı dahilinde geliştirilen piksel tabanlı özgür ve ücretsiz bir görüntü işleme yazılımı.
    • Nedim
    • Güncelleme:
  • Adobe Acrobat Reader Enterprise
    Adobe Acrobat Reader Enterprise
    Ücretsiz PDF görüntüleyici.
    • Tamer
    • Güncelleme:
  • Java Runtime Environment
    Java Runtime Environment
    Masaüstü uygulamalarını çalıştırmak için Java.
    • Tamer
    • Güncelleme:

İstatistikler

Konular
843
Kullanıcılar
743
Son Üye
Nur Şen

Geri